ecom-AK

Svaki iskusni serviser se susretao s ovim problemom – upravo prije početka grijanja plamenik ne želi ostati upaljen, a uzrok je nepoznat. Često onaj uzrok koji Vam je prvi pao na pamet nije pravi. Ponekad je potrebno provesti i detaljne testove i uključiti korisničku podršku proizvođača opreme kako bi se problem otklonio.

S druge strane, ecom uređaji za dijagnostiku kvara plamenika može:

  • prikazati operativno stanje plamenika
  • mjeriti signal plamena i usporediti ga sa minimalnom vrijednosti
  • provjeriti pali li se plamen spotano ili se pali s odgodom
  • prikazati postojeće i prethodne izvore problema
  • odrediti broj pokretanja plamenika
  • reproducirati sva važna vremena (sigurnosno vrijeme, itd).

Rezultati dijagnostike ecom-AK uređaja nude sve ove mogućnosti za sve digitalne automate za paljenje, uz mogućnost samostalnog rada ili kombiniranog rada s ecom-EN2, ecom-J2KN / J2KNpro uređajima za analizu dimnih plinova.

Ecom-AK omogućava ciljanu dijagnostiku izvora problema i otklanjanja poteškoća. U konačnici, i pogotovo tijekom sezone grijanja, sustav grijanja radit će kontinuirano i bez poteškoća.

Ecom-AK maleni je instrument koji je u mogućosti napraviti kompletnu dijagnostiku plamenika.

Ovaj maleni instrument je u mogunosti napraviti kompletnu dijagnostiku plamenika, od prikaza stanja plamenika, ispitivanja eventualnog zakašnjenja paljenja plamenika, prikaz trenutnih i otklonjenih problematičnih dijelova, prikaz broja paljenja plamenika, a u mogućnosti je reproduciranja svih relevantnih vremena.

 

PREUZIMANJA

Klizi na vrh