O nama

Tvrtka Cerium svoj uspjeh temelji na iskustvu, individualnom pristupu i zadovoljnim klijentima koji nam se uvijek vraćaju. Tu smo zbog Vas!

Na osnovi dugogodišnjeg iskustva svojih osnivača, u proljeće 2012. godine osnovana je tvrtka Cerium  d.o.o.. U proteklih, vrlo dinamičnih nekoliko godina tvrtka je postala najbolja adresa na kojoj se mogu  pronaći raznovrsni mjerni instrumenti za analizu dimnih plinova, uređaji za mjerenje buke, vibracija i  zvučne izolacije, itd. Cerium je ekskluzivni distributer kvalitetnih proizvoda ecom, Rion, NTek, WaveControl, Casella i Hund Wetzlar za područje Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine.

Kako bi svojim kupcima pružili što kvalitetniju i kompletnu uslugu ustrojili smo suvremeni servisni centar za mjerne uređaje iz našeg asortimana i umjerni laboratorij za umjeravanje analizatora plinova i određivanje koeficijenta K Pitot cijevi.

Ujedno smo i organizatori međulaboratorijskih poredbenih mjerenja za područje zraka, odnosno mjerenja emisija onečišćujućih tvari u zrak iz nepokretnih izvora.

Međutim naše najveće blago su zaposlenici koji svojim znanjem, radom, zalaganjem, pristupom i konstantnim učenjem doprinose uspješnom poslovanju tvrtke i rješavanju zahtjeva naših kupaca.

Pratimo potrebe tržišta te smo zbog kvalitete naših usluga ishodili certifikate ISO 14001:2015 i ISO 9001:2015 za pružanje usluga tehničkog ispitivanja, analize i osposobljavanja iz područja zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara, prodaja, servis i umjeravanje mjerne opreme te organizacija međulaboratorijskih usporednih mjerenja i ispitivanja.

Logo CERIUM

Cerium d.o.o.

Koprivnička 70, Zagreb, Hrvatska

T: +385 (0)1 580 59 21

info@cerium.hr