Cerium - CASELLA, ECOM, RION, NTEK, WAVECONTROL, HUND WETZLAR / Mjerna oprema / Plinovi, pare, prašina / Osobne pumpe za uzorkovanje / Casella Apex2

Apex2 serije osobnih pumpi za uzorkovanje nudi odlične perfomanse i funkcionalnosti. Jednostavne su za nošenje, a pomoću bluetootha mogu se spojiti sa pametnim telefonom

casella 24x

Rezultati mjerenja mogu se mjeriti i na udaljenom uređaju s kojim se insturment povezuje putem Bluetootha i Airwave aplikacije, bez potrebe ometanja djelatnika u obavljaju svojih zadataka.

Instrument dolazi sa LiIon punjivim baterijama visokih performansi. Malene i ergonomski dizajnirane načinjene su s ciljem da ne ometaju nosioca u obavljaju svojih zadataka. Sa stupnjem zaštite IP65 mogu se koristiti i u teškim radnim uvjetima.

Mogu pohraniti do 200 mjerenja, s podacima poput početka i završetka mjerenja, trajanja, uzorkovanog volumena. Svi podaci se mogu putem docking stanice prebaciti sa instrumenta na Vaše računalo u excel formatu. Insturment ima jednostavan izbornik i korisničko sučelje - kompletna navigacija obavlja se kroz četiri gumba koja su na pumpi.

Performanse protoka:

Trajanje baterije:

PREUZIMANJA

 

Kategorije: casella, cerium, plinovi, pare, prašine

Ključne riječi: casella, prašine, apex2, uzorkovanje

Newsletter

Vaše ime i prezime

E-mail adresa

Tvrtka

Provjera:

Grenke Leasing